Simona Halep: "Am şanse mari la următoarele turnee"

26 aprilie 2015 20:03   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Eliminată în semifinalele turneului de la Stuttgart de Caroline Wozniacki, Simona Halep nu şi-a pierdut optimismul. Ea spune că înfrângerea o va ajuta să îşi atingă obiectivele propuse pe zgură.

„Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun. Consider că am jucat bine. Însă adversara mea a fost pur şi simplu mai bună. A alergat mult şi s-a luptat până la final, a fost mai puternică. Sunt mulţumită de acest meci. Reţin doar ce este pozitiv din experienţele mele şi privesc înainte”, a spus Halep la conferinţa de presă. Românca a fost învinsă cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2 de daneza Caroline Wozniacki, care s-a impus la capătul unui meci de aproape 3 ore. 

Ea va juca săptămâna viitoare la Madrid, acolo unde va fi cap de serie 2, deoarece de azi va urca pe locul 2 mondial. Dar obiectivul cel mai important îl reprezintă turneul de la Roland Garros, acolo unde ea a declarat în numeroase rânduri că vrea să cucerească titlul. „Turneul a fost foarte bun. M-a ajutat să văd cum mă descurc pe zgură. Cred că am şanse mari la următoarele turnee”, a încheiat Simona.

Totuşi, la Stuttgart, Simona Halep a avut timp să se rupă puţin de tenis. Ea a deconspirat cine sunt interpreţii ei preferaţi şi la ce îi mai foloseşte racheta de tenis în afara jocului propriu-zis: „Uneori, când nu mă vede nimeni, mă prefac că interpretez un cântec şi folosesc racheta de tenis pe post de chitară”, a recunoscut Simona Halep într-un interviu pentru unul dintre sponsorii turneului german. De asemenea, ea a mai deconspirat şi ce cântăreţi preferă: „îmi plac foarte mult Smiley, Andra şi Marcel Pavel, dar şi muzica veche. Melodiile preferate sunt Abba - «The winner takes it all» şi Simley – «Acasă»”, a mai spus ea.

Mai multe