Simona Halep, de nerecunoscut în finala de la Roma, pe care a pierdut-o clar

20 mai 2018 15:16   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost de nerecunoscut în finala turneului WTA de la Roma, astfel că a fost învinsă în ultimul act, pentru al doilea an consecutiv, de ucraineanca Elina Svitolina.

Svitolina s-a impus cu scorul de 6-0, 6-4, la capătul unui meci în care Simona a început să joace ceva abia de la jumătatea setului secund. De altfel, primul set s-a încheiat ân doar 19 minute, aşa că nu prea avem că să spunem despre el.

În cel de-al doilea, după ce a avut o pauză medicală pentru o durere lombară, pe care a tratat-o la vestiar, Simona a început să joace un tenis parcă ceva mai apropiat de ce a arătat de-a lungul acestei săptămâni. Nu a fost suficient şi, pentru al doilea an consecutiv, a plecat acasă cu tava cuvenită învinsului. Anul trecut, ea a fost învinsă în trei seturi de aceeaşi Svitolina, care a profitat însă şi de o accidentare la gleznă suferită de româncă.

Următoarea competiţie a Simonei Halep va fi, peste 8 zile, Roland Garros-ul, acolo unde va fi cap de serie numărul 1 nu doar pe hârtie, dar şi în ochii specialiştilor.

Mai multe