Simona Halep, declarație superbă la adresa Serenei Williams: ”Eu sunt numărul 1, dar ea e cea mai bună din lume”

19 ianuarie 2019 18:27   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a dat sâmbătă, la Melbourne, dovadă de un bun simț și de o modestie cum rar se întâlnesc în tenis. Ea a vorbit despre viitoarea ei adversară, Serena Williams, în termeni laudativi.

Simona Halep a declarat că este o diferenţă între a fi numărul 1 mondial şi a fi cea mai bună jucătoare de tenis din lume.

"În opinia mea, să fii numărul 1 mondial şi să fii cea mai bună jucătoare din lume este un pic diferit. În acest moment, eu sunt numărul 1 mondial şi o iau ca atare. Simt că că sunt în această poziţie de multe luni, multe săptămâni. Dar cu siguranţă ea este cea mai bună jucătoare din lume deoarece a câştigat atât de multe grand slam-uri. A fost mult timp pe locul I şi nu pot compara rezultatele mele cu ale ei. Dar în acest moment, sunt încrezătoare că sunt pe acestă poziţie şi gândesc pozitiv despre asta", a declarat Halep la Australian Open.

Simona Halep, locul I WTA, finalista ediţiei trecute, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 36 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open. Următoarea ei adversară va fi Serena Williams.

Mai multe