Simona Halep, disprețuită de viitoarea adversară: „M-am distrat când am mai jucat cu ea”

20 ianuarie 2018 14:25   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep o va înfrunta în optimile de finală pe Naomi Osaka (20 de ani), după ce aceasta a învins-o în mod surprinzător pe favorita gazdelor, pe australianca Ashleigh Barty. Declarația lui Naomi Osaka a arătat însă o totală lipsă de respect față de cea pe care a învins-o, dar și față de campioana noastră.

Jucătoarea asiatică a făcut o declarație controversată în timpul conferinței de presă de după meciul său, cu australianca. Partida lor a părut mai degrabă un antrenament cu public, după meciul Simonei cu Lauren Davis și exact asta a încercat și Naomi să sugereze:

„Am transpirat mai mult uitându-mă la meciul Simonei , decât am făcut-o în timpul meciului meu”, a afirmat Naomi Osaka, potrivit Digi Sport.

„Am jucat de două ori împotriva Simonei, de fiecare dată au fost meciuri în trei seturi. M-am distrat de fiecare dată. Simt că am învățat multe din acele meciuri. Este o adevărată onoare să joc cu numărul 1 mondial. Indiferent ce se va întâmpla, voi încerca să dau ce am mai bun”, a mai adăugat asiatica, încercând să mai îndulcească afirmația precedentă.

Mai multe