Simona Halep, după revenirea incredibilă de la Australian Open: ”Am fost mai tare psihic”

10 februarie 2021 17:13   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep era extrem de fericită, dar și epuizată după victoria dramatică obținută cu Ajla Tomljanovic, în turul secund la Australian Open. Iată ce a declarat după acest succes

”Mă aşteptam la un meci greu, pentru că ştiam că joacă tare, cu putere, ştiam că este o adversară redutabilă, aşa că mă aşteptam să fie un meci dificil, dar a fost mai mult decât credeam. Sunt foarte fericită că pot să zâmbesc acum. Ei bine, la 2-5 în decisiv nu am fost prea pozitivă când am vorbit cu mine însămi, nu am vorbit de scor, doar m-am acuzat pe mine însămi că nu sunt suficient de puternică să joc împotriva ei. Dar, în final, am fost mai puternică psihic. Mi-am dorit să câştig şi nu am vrut să cedez. Nu cred că am jucat împotriva Kudermetovei, va fi o nouă provocare, o voi urmări pe întregistrări, aşa cum fac de fiecare dată când mă confrunt cu o jucătoare cu care nu m-am mai întâlnit, dar mai întâi vreau să mă recuperez după acest meci. Dacă voi la sută la sută ca azi, va fi bine” a declarat Halep, la interviul de după meci.

Simona Halep a învins-o în turul secund, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, pe jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic, revenind de la 2-5 în setul decisiv.

Mai multe