Simona Halep, extrem de sinceră la Singapore: ”Nu s-a schimbat nimic”

21 octombrie 2017 12:54   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep începe pentru prima dată Turneul Campioanelor din postura de principală favorită și spune că presiunea și miza sunt același ca la fiecare competiție.

Simona Halep este pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor, numai că, de această dată, este principala favorită la câștigarea competiției de la Singapore. Românca, lider în clasamentul mondial, a mărturisit că va aborda fiecare meci din grupă ca și cum ar juca o finală de Mare Șlem.

Halep va juca mâine, de la ora 14.30, primul meci în Grupa Roşie din cadrul Turneului Campioanelor, în compania sportivei franceze Caroline Garcia, numărul 9 mondial.  Garcia este ultima adversară întâlnită de Halep, înainte de a ajunge la Singapore. Franţuzoaica a câştigat de curând China Open, cu scorul 6-4, 7-6 (3), în faţa unei jucătoare care tocmai sărbătorise urcarea pe locul I mondial. Anterior, Halep a câştigat la Toronto, în sferturi, cu 6-4, 6-2, şi în 2016, în optimile turneului de la Sydney, scor 6-4, 2-6, 6-1. ” Sunt bucuroasă că am revenit aici şi sper să joc un tenis bun”, au fost primele cuvinte ale Simonei la sosirea la Singapore. ”Nu mă aşteptam să fie o jucătoare anume în grupa mea, ştiu că fiecare meci va fi greu. Garcia, Svitolina și Wozniacki sunt adversare puternice. Voi fi concentrată la fiecare meci, fiecare meci va fi o finală şi voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu”, a mai spus românca, apoi a explicat cum simte presiunea de a fi lider mondial:” Nu s-a schimbat nimic pentru mine. Am o bucurie în interior pe care nu o pot descrie în cuvinte. Mă simt bine și sper să rămân în fruntea clasamentului cât mai mult”. Azi vor avea loc la Singapore primele meciuri din Grupa Albă: Karolina Pliskova - Venus Williams şi Garbine Muguruza - Jelena Ostapenko.

Mai multe