Simona Halep joacă joi seară în optimi la Toronto. Meciul e de la ora 20.00

13 august 2015 15:16   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, va evolua, joi, nu înainte de ora 20.00, în optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Toronto (Canada), împotriva sportivei germane Angelique Kerber, favorită 13 şi poziţia 11 în ierarhia mondială.

Meciul Simona Halep - Angelique Kerber este al doilea pe Terenul Central. Prima partidă, între Roberta Vinci (Italia) şi Daria Gavrilova (Rusia), va începe la 18.00.

Simona Halep o conduce pe Kerber cu 2-0

Angelique Kerber a trecut, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră şi 22 de minute, de Monica Puig (Puerto Rico), jucătoare venită din calificări şi poziţia 96 în clasamentul mondial.

Simona Halep a jucat două meciuri împotriva lui Kerber şi s-a impus de fiecare dată, 5-7, 6-2, 7-5, în turul doi la Saint Raphael, în 2009, şi 6-2, 6-3, în finala de anul trecut de la Doha.

Simona Halep: "Am jucat cel mai bun tenis al meu"

Simona Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 21 de minute, pe Jelena Jankovici (Serbia), poziţia 23 în ierarhia mondială. Jucătoarea româncă a declarat, miercuri, după calificare, că a jucat cel mai bun tenis al ei în meciul cu Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4.

"Sunt extrem de fericită că am câştigat, deoarece mă aşteptam la un meci greu. Sunt fericită pentru că am jucat cel mai bun tenis al meu. Mulţumesc publicului că a fost alături de mine. Mulţumesc românilor că sunt alături de mine. Sunt fericită cu ce am realizat astăzi şi pot apune că a fost o zi bună. Mă simt confortabil să joc aici şi abia aştept meciul următor", a spus Simona Halep.

Pentru calificarea în optimi de finală la Rogers Cup, Simona Halep va primi 105 puncte WTA şi un cec în valoare de 25.380 de dolari.

Mai multe