Simona Halep, la revenirea în țară: ”Voi avea o vacanță lungă”

22 octombrie 2018 19:00   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep, lider mondial de 51 de săptămâni, a ajuns în țară după ce a fost la Singapore, unde a primit titlul de jucătoarea anului 2018. Ea a declarat că abia așteaptă să plece în vacanță.

”Sunt bucuroasă de ceea ce s-a întâmplat anul acesta, m-am întors cu drag acasă şi abia aştept să mă odihnesc, să am o vacanţă frumoasă. Cu siguranţă a fost cel mai bun an al meu. Urmează o vacanţă şi o recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine. O să fiu în fiecare zi la sală, nu se vor schimba prea multe, însă vacanţa este importantă şi o să iau o vacanţă mai lungă. Nu ştiu dacă o să mă distrez prea mult, dar o să mă odihnesc în primul rând şi o să plec pe unde o să-mi facă plăcere şi cu cine o să-mi facă plăcere. Anul trecut, pauza de tenis a fost de cinci săptămâni, aşa că nu o să fie o mare diferenţă, dar de la an la an, încă o săptămână în plus, ceea ce e bine”, a declarat Simona.

Românca a spus că pregătirea noului sezon va fi făcută tot în țară, din decembrie. ”Mai e până atunci, dar tot acasă voi rămâne. Am încă dureri, dar sunt normale, o să treacă, sper eu, şi sunt foarte pozitivă”, a mai spusi Halep.

Mai multe