Simona Halep: "M-am obişnuit cu presiunea"

27 aprilie 2015 19:13   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a urcat oficial, de ieri, pe locul 2 WTA. O realizare importantă nu doar pentru CV, ci pentru viitorul ei.

Datorită locului 2 în lume pe care îl ocupă de ieri, Simona Halep şi-a asigurat un viitor de aur la competiţiile pregătitoare de dinaintea Roland Garrosului. Astfel, graţie locului ocupat acum, Simona şi-a asigurat statutul de cap de serie 2 atât la turneul de la Madrid, care începe luni, cât şi la cel de la Roma, care va avea startul peste două săptămâni. Ceea ce înseamnă că Simona va evita o întâlnire cu Serena Williams până la potenţialele finale. 

În ceea ce priveşte turneul de la Madrid, Halep a recunoscut, într-un interviu acordat site-ului turneului: „M-am obişnuit cu presiunea, ştiu acum să-i fac faţă. Turneul de la Madrid e la fel de importat ca un Grand Slam. Mi-ar plăcea să îl câştig”, a spus Halep.

Ea a vorbit şi despre Ion Ţiriac, sfătuitorul său „din umbră”, care e şi organizatorul turneului: „Domnul Ţirac este o persoană pe care o respect mult şi căruia îi mulţumesc pentru ajutor şi sfaturi”.

Andreea Mitu, manechin pentru o seară

În chiar seara în care a intrat în Top 100 WTA, ocupând locul 100, Andreea Mitu a fost manechin, în cadrul colecţiei „Campionii”, semnată de Adela Diaconu şi Ciprian Vaida, dedicată sportivilor noştri. Duminică, în cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week, tenismena a purtat o rochie de culoare galbenă, imprimată cu o fotografie a ei.

Mai multe