Simona Halep, mai bogată cu 172.000 de euro! E în semifinale la Madrid

9 mai 2014 14:33   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep continuă forma excepţională de la Madrid. Cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, halep s-a calificat în semifinalele turneului dn capitala Spaniei.

În sferturile de finală ale turneului de al madrid, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2, de sârboaica Ana Ivanovici, favorita numărul 11 şi locul 12 WTA. Partida a durat o oră.

În urma acestei victorii, Halep şi-a luat "revanşa" pentru înfrângerea din partida contând pentru Cupa Federaţiei, care a avut loc la Bucureşti în ziua de Paşte.

Simona Halep a fost susţinută din tribune de numeroşi români, între care şi fotbalistul echipei Getafe Ciprian Marica.

Halep o va întâlni în semifinalele turneului dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro pe jucătoarea cehă Petra Kvitova, a cincea favorită şi locul 6 mondial, care a beneficiat în sferturi de abandonul liderului mondial, americanca Serena Williams.

Simona Halep şi Petra Kvitova s-au mai întâlnit o singură dată, în finala turneului de la New Haven, în 2013. Halep s-a impus atunci cu scorul de 6-2, 6-2.

Pentru calificarea în penultimul act al competiţiei, Halep va primi 390 de puncte WTA şi un cec în valoare de 172.425 de euro.

Aceasta este a doua semifinală de turneu Premier Mandatory pentru Simona Halep, după cea de la Indian Wells, din luna martie, pierdută de româncă în faţa sportivei poloneze Agnieszka Radwanska.

Mai multe