Simona Halep, nervoasă la Cluj: le-a întors spatele ziariștilor, după o întrebare

16 aprilie 2018 22:48   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a demonstrat în această seară că este om, care are și zile proaste și care se poate enerva din senin și atunci când nu e pe teren. Ea i-a lăsat cu ochii în ”soare” pe ziariștii din Cluj după ce a fost deranjată de o întrebare.

Ce s-a întâmplat de fapt: la sosirea la Cluj, Simona a fost așteptată de ziariști, ca de obicei. A vorbit despre meciul cu Elveția, despre cât de bucuroasă e să fie iar în Cluj și să joace pentru România, declarații normale și amabile, pe care trebuie să le dea orice jucătoare profesionistă.

Apoi, Halep a fost întrebată dacă i-a invitat la meci pe Horațiu Mălăele și pe George Mihăiță, actori cu care are chiar o relație de prietenie, la piesele cărora a fost și împreună cu care s-a fotografiat, postând chiar ea pozele pe Instagram. Întrebarea nu a avut nimic tendențios, pentru că cei doi chiar se  vor afla în acest weekend la Cluj, cu piesa ”Fierarii”, deci nu ar fi fost nimic deplasat dacă i-ar fi invitat la meciurile de sâmbătă și duminică. Ei bine, întrebarea ”i-a aprins fitilul” Simonei, care a răspuns, vizibil iritată, în felul următor: ”Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu“, a spus Halep, după care le-a întors spatele ziariștilor și a plecat.

Mai multe