Simona Halep, prima victorie după trei luni și jumătate

17 august 2021 22:18   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a câștigat primul meci după pauza de trei luni și jumătate cauzată de accidentarea la gambă. Ea s-a calificat în turul secund de la Cincinnati după un meci în care ne-a dat din nou emoții, primind îngrijiri medicale în setul secund.

În primul tur al turneului de la Cincinnati, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, pe poloneza Magda Linette. În setul secund, la scorul de 1-4, Halep a cerut time-out medical, acuzând dureri la coapsa dreaptă. Ea a evoluat apoi cu un bandaj. Imediat după time-out-ul medical, la scorul de 4-2, meciul a fost întrerupt aproape o oră din cauza ploii. În turul doi, Halep va evolua cu învingătoarea din meciul dintre americanca Jessica Pegula și sportiva italiană Camila Giorgi.

Pentru Halep a fost prima victorie după trei luni şi jumătate. La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la glezna stângă. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi de americanca Danielle Collins.

”A fost greu, mai ales după o lungă pauză. Şi ea a jucat solid, a fost greu să returnez mingea. Mă bucur că am câştigat primul meu meci după revenire. Am simţit dragostea publicului, mă bucur că vă avem înapoi şi tenisul este mai frumos cu voi în tribună”, a spus Halep după meci.

Mai multe