Simona Halep, primele declarații după petrecerea de la Izvorani: “Mă gândesc la măritiș, dar nu e o grabă”

30 iulie 2021 16:17   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep (29 de ani) a făcut primele declarații după petrecerea de logodnă de vinerea trecută, organizată cu mare fast la vila ei de la Izvorani. Tenismena a ținut să facă precizări privind data nunții cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep și-a pus pe jar cunoscuții, dar și presa, cu petrecerea de logodnă organizată în urmă cu o săptămână, la vila ei de 1.000.000 de euro de la Izvorani. Toată lumea a crezut că marea noastră tenismenă a făcut nunta cu logodnicul ei, omul de afaceri Toni Iuruc, când de fapt a fost doar o petrecere de logodnă, după tradiția machedonească. “Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii și a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiș, dar nu e o grabă”, a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport.

“O să am o familie frumoasă, sunt convinsă”

Simona Halep a anunțat că nunta se mai lasă încă așteptată. “Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulți că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. O să am o familie frumoasă, sunt convinsă”, a mai spus Simona Halep, la Antena Sport. Simona Halep și omul de afaceri machedon s-au logodit vara aceasta. Primele fotografii cu cei doi au apărut în anul 2019, atunci când el a însoțit-o la turneul de la Wimbledon.

Citește și:

Imagini noi de la "nunta" Simonei Halep. Chef în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante și o masă superb aranjată

EXCLUSIV Stere Halep, tatăl Simonei Halep: "A fost o petrecere între familii. Nunta va fi o surpriză și pentru noi"

Mai multe