Simona Halep s-a calificat în sferturi la Moscova. Va juca vineri

21 octombrie 2021 22:26   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Calificare fără emoții a Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului de la Moscova.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Moscova, după ce a învins-o cu scorul de 6-1, 7-6 pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 32 WTA. Următoarea ei adversară va fi, vineri, grecoaica Maria Sakkari, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3. Meciul va avea loc în jurul orei 16.30.

”A fost un meci greu. Ştiam că, deşi am câştigat primul set, o să fie o luptă dură. Am jucat una împotriva celeilalte anul acesta şi ştiam că este o foarte puternică adversară. A trebuit să rămân foarte concentrată până la final. Şi-a ridicat nivelul în al doilea set, iar eu am făcut câte greşeli uşoare şi am luat câteva decizii greşite. Ea a jucat foarte bine şi a fost cu adevărat greu să termin meciul în două seturi. Este întotdeauna o plăcere să joc aici. Fanii au fost foarte corecţi azi, m-au susţinut şi pe mine, ceea apreciez cu adevărat. Este întotdeauna o plăcere să joc la Moscova, aşa că sper ca data viitoare să joc un tenis bun”, a spus Halep, la interviul de pe teren.

Accederea în această fază este recompensată la Kremlin Cup, turneu pe care Halep l-a câştigat în 2013, cu un premiu de 15.500 de dolari şi cu 100 de puncte WTA. De asemenea, ea şi-a asigurat urcarea pe locul 17 WTA, începând de luni.

Mai multe