Simona Halep se va relaxa la shopping

17 mai 2015 17:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Turneul de la Roma e deja istorie pentru Simona Halep, tenismena noastră pregătindu-se deja pentru marea provocare a verii, turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, unde anul trecut a pierdut finala.

Startul competiţiei din capitala Franţei e programat duminică, astfel că Simona nu va avea prea mult timp liber. „Am o săptămână de relaxare şi de muncă pentru un nou turneu. Cred că o să mă duc direct la Paris, unde o să stau puţin să mă liniştesc, apoi o voi lua de la capăt. În primul rând, vreau să-mi cumpăr o rochie pentru petrecerea jucătoarelor de la Roland Garros”, a declarat Halep după înfrângerea dramatică suferită sâmbătă la Roma.

„Ţin capul sus, e doar un eşec şi nimic mai mult. Trebuie să iau ce-a fost pozitiv din meciul cu Navarro”, a precizat jucătoarea noastră. Din păcate pentru Simona Halep, constănţeanca nu va începe turneul de la Roland Garros de pe poziţia a doua în lume, aşa cum şi-ar fi dorit. Depăşită de Maria Şarapova în clasamentul mondial, Halep va fi desemnată cap de serie numărul 3 la Paris şi ar putea da în semifinale peste lidera mondială Serena Williams.

Mai multe