Simona Halep și-a făcut cadou de ziua ei un nou antrenor

27 septembrie 2021 15:55   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep se antrenează la București pentru ultimele trei turnee ale anului. Ea și-a mărit echipa de antrenori cu Adrian Marcu și a făcut acest anunț luni, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a anunțat, spre surprinderea tuturor, că s-a despărțit de antrenorul australian Darren Cahill, cu care a colaborat șase ani. Părea că vrea să meargă doar cu Daniel Dobre la ultimele turnee din acest sezon, dar ieri a venit un nou anunț surpriză: ea va fi însoțită peste Ocean, la Indian Wells, de Adrian Marcu, cel de care s-a despărțit deloc elegant la finalul sezonului 2013. Atunci, după revenirea acasă de la Sofia, unde cucerise al șaselea titlu al sezonului, la Mini-Turneul Campioanelor, cum era denumit atunci, ea l-a anunțat pe tehnicianul care deja se gândea la startul pregătirii pentru următorul sezon, că drumurile lor se despart… Din fericire, maturitatea antrenorului a făcut ca între cei doi să nu existe resentimente, astfel că acum pot relua colaborarea. ”Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte”, a spus Halep, conform AS.ro citată de gsp.ro. Sub conducerea lui Adrian Marcu, Halep a cucerit trei titluri: New Haven, Moscova și Sofia.

În acest final de sezon, Halep va mai participa la trei turnee, care sunt ”legate” unul de celălalt: Indian Wells, Moscova și Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. Din păcate, chiar de ziua ei, ieri, a primit o veste proastă de la WTA: a mai coborât un loc în clasamentul mondial, unde ocupă acum poziția a 15-a.

Mai multe