Simone Biles și-a povestit drama: ”M-am trezit pierdută”

29 septembrie 2021 13:06   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Americanca Simone Biles a dezvăluit, la aproape două luni de la terminarea Jocurilor Olimpice, ce a făcut-o să se retragă de la majoritatea finalelor concursului de gimnastică de la Tokyo.

Considerată cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, Simone și-a deschis sufletul într-un interviu pentru ”New York Magazine”. ”Dacă te uiţi la tot ce am trecut în ultimii şapte ani, nu ar fi trebuit să fiu niciodată la echipa olimpică”, a recunoscut Biles. ”Să spunem că până la vârsta de 30 de ani puteţi vedea perfect. Şi într-o dimineaţă te trezeşti, nu vezi nimic. Dar oamenii îţi spun să-ţi faci treaba de parcă ai mai avea vedere. Ai fi pierdut, nu-i aşa? Am făcut gimnastică timp de 18 ani. M-am trezit pierdută. Cum ar trebui să continui?”, a mai spus gimnasta. 

Ea a dezvăluit că întreg cazul de pedofilie în care a fost implicat fostul medic al echipei americane, Larry Nassar, monstru căreia i-a căzut și ea victimă, se află la originea stării ei de acum. ”Când cazul Nassar a fost în mass-media, a fost prea mult. Dar nu aveam de gând să-l las să-mi ia ceva pentru care lucrasem de când aveam 6 ani. Nu aveam de gând să-l las să-mi ia bucuria aceea. Aşa că am împins lucrurile dincolo de ceea ce era posibil, atât timp cât mi-a permis mintea şi corpul” a explicat ea.

Mai multe