Șoc în lumea wrestlingului! A murit la 45 de ani

21 aprilie 2016 10:49   Alte sporturi
Ultima actualizare:

O luptătoare celebră de wrestling a murit la vârsta de 45 de ani. Aceasta a fost găsită fără suflare, miercuri (20 aprilie), în propria locuință din Redondo Beach, Californa, Statele Unite ale Americii.

Joanie Marie Laurer, cunoscută sub pseudonimul „Chyna”, s-a stins din viață în urma a ceea ce presa internațională speculează că ar putea fi o supradoză de droguri. Aceasta a fost găsită de către un prieten care a telefonat imediat la serviciul de urgență, pentru a anunța că femeia nu mai respira, potrivit mirror.co.uk.

„Poliția din Redondo Beach a primit un apel 911 (serviciul de urgențe american, n.r.) de la un prieten al rezidentului apartamentului, că femeia dinăuntru nu respira. Prietenul a spus Poliției din Redondo Beach că femeia nu mai răspundea la telefon de câteva zile, și a mers la fața locului pentru se informa în legătură cu bunăstarea ei. Ofițerii au ajuns acolo și au descoperit o femeie decedată înăuntru”, a declarat un reprezentat al Poliției din Redondo Beach.

A fost supranumită «A noua minune a lumii»

Chyna a cunoscut faima în lumea wrestlingului în anul 1997, iar la scurt timp a fost supranumită „A noua minune a lumii” pentru forța ei incredibilă. Curând, a devenit cea mai cunoscută concurentă de la Campionatul WWF.

A pozat pentru Playboy

Dar și în afara ringului, Chyna era o adevărată vedetă. A pozat de mai multe ori pentru Playboy, dar a apărut și în numeroase emisiuni și seriale televizate. Faptul că se lupta cu dependența de droguri era cunoscut, mai ales că a aprut la emisiunea „Celebrity Rehab” în 2008. De asemenea, între anii 2004 și 2014, luptătoarea a apărut în șase filme porno.

Mai multe