Sora Serenei Williams, blamată pentru un accident de mașină în care a murit un bătrân

30 iunie 2017 10:03   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Sora Serenei Williams, Venus, este de blamat pentru un accident de mașină în urma căruia a murit un bărbat de 78 de ani, susțin autoritățile.

Poliția din Palm Beach Gardens, Florida investighează un accident în care este implicată Venus Williams, care a avut loc la 9 iunie, potrivit mirror.co.uk. Sportiva conducea mașina personală când a intrat în calea unui alt autoturism, în care se aflau Jerome Barson și soția lui, aceasta fiind la volan.

Venus a fost blocată în trafic și nu a reușit să elibereze drumul la timp, stând cu mașina de-a curmezișul benzii. Din acest motiv, soția lui Jerome nu a putut opri și a intrat cu autoturismul în partea laterală a mașinii în care se afla tenismena.

În urma accidentului, Jerome Barson a fost transportat la spital cu răni la nivelul capului, și a murit două săptămâni mai târziu. Soția lui a suferit câteva fracturi și răni ușoare.

Potrivit raportului poliției, „Venus este de vină pentru încălcarea priorității”. Pe de altă parte, sportiva a declarat că nu a văzut mașina cuplului și că nu circula cu viteză. „Williams a intrat în intersecție pe culoarea verde. Raportul poliției estimează că aceasta călătorea cu 5km/h când doamna Barson a intrat în mașina ei. (...) Autoritățile nu au emis nicio citație pe numele lui Williams. Acesta a fost un accident nefericit, iar Venus își exprimă condoleanțele pentru familia îndoliată”, a declarat avocatul sportivei, Malcolm Cunningham, potrivit BBC.

Venus Williams urmează să joace cel de-al 20-lea turneu Wimbledon, săptămâna viitoare.

Mai multe