Sorana Cirstea, salt senzațional în clasamentul WTA. Nu a mai fost atât de sus de 1.162 de zile

5 octombrie 2017 11:19   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea face senzație la Beijing, unde a învins-o cu 6-2, 6-2 pe Karolina Pliskova. Și cum în tenis rezultatele bune au urmări în clasament, , românca va face un salt important în ierarhia mondială de luni încolo

Sorana va reveni pentru prima dată din 2014, între cele mai valoroase 40 de jucătoare ale lumii. O performanță excepțională pentru o sportivă care a avut atâtea probleme de sănătate de-a lungul timpului și care a luat-o efectiv de jos în urmă cu doi ani în încercarea de a mai intra o dată măcar în Top 100 WTA. Nu numai că a reușit acest lucru, dar acum, iată, prin victoria obținută în fața Karolinei Pliskova, a revenit în Top 40 WTA!

AICI aflați cu cine va juca în sferturile de finală Sorana Cîrstea.

Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în clasamentul din 4 august 2014, când a fost pe 36. De atunci a urmat o coborâre vertiginioasă, urmată de o urcare anevoioasă. Dar care, iată, a dat roade, căci de luni Sorana va ocupa cel puțin locul 38 în clasamentul WTA. Între cele două clasamente au trecut 1.162 de zile, adică 3 ani, 2 luni și 5 zile.

Mai multe