Soţia lui Cadu se dezbracă pentru portughezi!

4 august 2013 14:01   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Ricardo Cadu are cu ce să se mândrească! Şi nu e neapărat vorba de performanţele sportive şi trofeele câştigate cu CFR Cluj, echipa la care a venit din Portugalia în 2006. Căpitanul din Gruia are o familie frumoasă şi o nevastă pentru care este invidiat de mulţi bărbaţi. Recent, Dulce, soţia fotbalistului, a făcut un pictorial care i-a dat gata pe lusitani.

Ricardo Cadu se poate considera un om norocos şi împlinit. Profesional are o carieră bogată în trofee - a cucerit trei titluri de campion în Liga I, trei Cupe ale României şi două Supercupe - iar în plan personal a dat lovitura, căsătorindu-se cu Dulce, iubita lui din 2007, o femeie frumoasă, dorită şi admirată de foarte mulţi bărbaţi.

Deveniţi soţ şi soţie în 2009, cei doi portughezi au o familie modernă şi mondenă. Ultimul exemplu: pictorialul pe care blondina l-a realizat pentru conaţionalii ei şi nu numai.

Mare iubitoare de modă şi mereu interesată de noile tendinţe de fashion, Dulce n-a rezistat propunerii de a se lăsa fotografiată în ipostaze care încing imaginaţia oricărui mascul, iar Ricardo Cadu nu s-a opus, permiţându-i iubitei să se dezbrace în faţa obiectivului aparatului de fotografiat. Soţia căpitanului de la CFR Cluj a renunţat la inibiţii şi la multe obiecte vestimentare şi a apărut la piscină mai sexy ca niciodată!

Ceea ce a ieşit a fost un real succes, pozele prezentate de Dulce fanilor ei fiind extrem de apreciate.

Căpitanul clujenilor a devenit după golul reuşit etapa trecută cel mai bun marcator din istoria recentă a CFR, depăşindu-l cu un gol pe Adi Anca (27 de goluri), atacantul care deţinea prima poziţie în acest top. Fundaşul portughez a adunat 25 de reuşite în campionat, una în Supercupa CFR - Urziceni şi 2 goluri în cupele europene.

Mai multe