Soția lui Ilie Năstase, apariție de senzație la Gala Tenisului Românesc

28 decembrie 2019 23:27   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Ilie Năstase (73 de ani) a venit special de la Constanța pentru a participa la Gala Tenisului Românesc. El a venit însoțit de noua lui soție, Ioana Simion (43 de ani), cu care s-a însurat în primăvară, iar apariția celor doi a atras toate privirile.

Chiar dacă s-a aflat pentru prima dată la acest eveniment devenit deja traditional în tenisul românesc, jumătatea lui ”Nasty” s-a simțit foarte bine, părând deja acomodată cu lumea tenisului. De altfel, ei i-a fost făcută și o surpriză plăcută, fiind chemată pe scenă de Simona Halep în momentul în care a primit premiul pentru tenismena anului chiar din mâinile lui Ilie Năstase.

Primul lider mondial al tenisului masculin profesionit nu a uitat nici în clipele de sărbătoare războiul pe care Federația de Tenis îl are cu MTS-ul: ”La Jocurile Olimpice numai la tenis putem câştiga medalii. Îmi pare rău să o spun, dar nu cred că au şanse celelalte sporturi. Federaţia de Tenis e una puternică, dar nu a fost invitată de noul ministru la întâlnirea de acum câteva luni. Eu i-aş sugera Simonei Halep să joace în faţă cu FRT, nu cu România”, a declarat Năstase.

Mai multe