Suntem vicecampioni mondiali la campionatele FILA - MMA! Italia e după noi!

14 iunie 2013 14:52   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Gică Constantin (CS Amatto Budokan) a câștigat medalia de argint la categoria  62 kg, în urma disputării a patru meciuri din care a câștigat trei înainte de limită, prin KO si Armbar. Liviu Ionescu (CS Lupii Albaștrii) a cucerit medalia de bronz categoria 66 kg, în urma disputării a patru meciuri din care a câștigat două meciuri la puncte. Aurel "Mineru" Pirtea (CS Amatto Budokan) a luat medalie de aur la categoria 77 kg, obţinând trei victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Florea Sorin (CS Dinamovistii Fight) și-a trecut în palmares o medalie de bronz (categoria 84 kg) iar Zsolt Balla (CS Bushido Dalonta) o medalie de aur (categoria 93 kg), câştigând toate cele trei meciuri din care doua înainte de limită. În clasamentul pe națiuni - MMA, România este pe locul 2 fiind devansată de Canada și urmată de Italia.

La Pankration FILA, suntem pe locul I

Condusă de profesorul Amatto Zaharia, naționala de Kempo a României și-a dovedit încă o dată valoarea la cel mai înalt nivel internațional în probele de luptă cu caracter mixt, sportivii români câștigând locul I pe națiuni la proba PANKRATION. Românii au fost aplaudați la scenă deschisă de catre toate echipele participante pentru modul categoric în care au dominat prima zi a competiției.

 Rezultate:-       Gică Constantin (CS Amatto Budokan) – aur, cat.-62 Kg-       Liviu Ionescu (CS Lupii Albaştrii) – argint, cat. -66 Kg-       Daniel Asaftei (CS Academia Navală Constanta) – aur , cat.-71 Kg-       Aurel “Mineru” Pirtea (CS Amatto Budokan) – aur, cat. -77 Kg-       Florea Sorin (CS Dinamoviştii Fight) – aur, cat.-84 Kg-       Zsolt Balla (CS Bushido Salonta) – aur, cat. -93 kg

Mai multe