Surpriză la Australian Open: Ashleigh Barty, eliminată

17 februarie 2021 15:04   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Lovitură de teatru pentru australieni la Melbourne. Principala favorită a turneului și a fanilor, australianca Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, a pierdut în sferturile de finală!

Barty a fost învinsă de Karolina Muchova, din Cehia, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-2, după ce a condus cu 6-1 și 2-1. De altfel, atunci s-a petrecut momentul care a întors soarta meciului: Muchova, ocupanta locului 27 mondial, a cerut un time-out medical, care a destabilizat-o pe australiancă mai mult decât își imagina cineva. De altfel, la conferința de presă de după meci, Barty și-a exprimat nemuțumirea că a intrat în jocul adversarei sale. ”Am suficientă experienţă acum pentru a fi capabilă să gestionez acest lucru. Sunt decepţionată că nu am fost capabilă să preiau controlul meciului după acel moment”, a declarat liderul clasamentului mondial.

Situată pe poziția 27 în lume, Karolina Muchova s-a calificat în premieră într-o semifinală de Grand Slam. Următoarea ei adversară va fi americanca Jennifer Brady,  care a trecut de compatrioata sa Jessica Pegula, scor 4-6, 6-2, 6-1.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Naomi Osaka și Serena Williams. Ambele meciuri se vor disputa în cursul dimineții de astăzi.

Mai multe