Tenisul îl ţine în formă pe Adrian Ilie

12 septembrie 2017 20:30   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Adrian Ilie a fost unul dintre cei mai talentaţi atacanţi ai României, dar acelaşi gen românesc care nu şi-a atins potenţialul maxim. S-a lăsat devreme, la puţin peste 30 de ani, alocând tot timpul afacerilor şi familiei. La „bătrâneţe”, acesta pare să-şi fi descoperit o nouă pasiune!

Cel poreclit „Cobra” a agăţat ghetele în cui în 2005, când s-a retras aproape total din viaţa publică. Fostul atacant al Stelei nu s-a neglijat însă şi a rămas la fel de în formă ca la Mondialul din 1998, când a înscris în poarta Columbiei cel mai frumos gol al turneului final din Franţa. Obligat şi de ceva probleme de sănătate, Adrian Ilie face mişcare zilnic, dar medicii i-au recomandat să evite fotbalul, pentru a nu risca un contact fizic cu adversarul.

Astfel, cel care a fost de două ori finalist de Liga Campionilor, de fiecare dată cu Valencia, în 2000 şi 2001, s-a dat pe tenis. La un club exclusivist din Herăstrău, Bucureşti, acesta bate mingea cu prietenii şi n-o face fără talent. Sportivul preocupat se vede după echipament, iar Adi Ilie e în top şi la acest capitol. Păcat că nu a fost interesat să transmită mai departe ceva din fotbalul pe care îl ştie, „Cobra” nederulând nicio activitate în sportul care l-a făcut mare şi care l-a îmbogăţit!

Mai multe