Tiger are casă de 50 de milioane $

2 noiembrie 2010 16:39   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Atunci când Tiger a prospectat zona rezidenţia de lux aflată pe Jupiter Island în Florida avea o familie model şi era numărul 1 mondial la golf. A cumpărat proprietatea care se întinde pe o suprafaţă de patru hectare cu 35 de milioane de dolari cu intenţia de a o transforma într-o reşedinţă de vis pentru el, Elin şi copiii lor.

După trei ani şi alte 15 milioane de dolari investite în modernizarea casei şi a împrejurimilor, Tiger se va muta în ea în postura de burlac şi fără a mai deţine prima poziţie în clasamentul Asociaţiei Profesioniste de Golf.

Se anunţă liber la petreceri în paradisul de pe malul Atlanticului. Un living imens, 5 dormitoare, dintre care unul gigantic care ar fi trebuit să găzduiască cuplul Tiger-Elin şi un subsol cu cramă, minicinematograf şi o sală de jocuri sunt principalele atracţii.

Casa are geamuri imense, care oferă o privelişte de vis către ocean, iar accesul la etaj se face cu un lift transparent. O piscină de înot şi una de sărituri, un teren de tenis, un teren de golf, o sală de sport, o casă de oaspeţi şi un garaj completează proprietatea. Nu lipseşte nici docul unde Tiger îşi va ancora iahtul numit „Privacy".

Ar putea fi vecin cu fosta soţie

Dacă nu a reuşit să se mute în noua casă cu întreaga familie, Tiger i-ar putea avea totuşi foarte aproape pe Elin şi pe cei doi copii. Fosta soţie a fost văzută în două rânduri vizionând un apartament penthouse aflat la doar câţiva kilometri de noua reşedinţă a lui Woods.

Elin ar fi primit circa 100 de milioane de dolari în urma divorţului şi a declarat că fericirea copiilor ei contează cel mai mult şi va rămâne astfel în relaţii apropiate cu tatăl lor.

Mai multe