Tiger Woods a avut 5 amante!

7 decembrie 2009 18:56   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Tabloidul britanic "News of the World" a publicat un interviu cu patroana unui restaurant care afirmă că a avut o legătură cu liderul mondial de golf.

Săptămânalul susţine că Mindy Lawton (33 de ani) e prima amantă cunoscută a lui Woods, însă precizează că cei doi s-au despărţit la începutul lui 2007, când el a început să se întâlnească cu o chelneriţă din Los Angeles de 24 de ani, Jamie Grubbs.

Ziarul britanic Sunday Mirror a afirmat, de asemenea, că el a avut o aventură cu un manechin de 26 de ani, Jamie Jungers, într-un hotel din Las Vegas.

Tabloidul american The New York Daily News a evocat la rândul său o aventură a lui Tiger cu o anume Cori Rist, în timp ce site-ul TMZ.com, specializat în viaţa celebrităţilor, a asigurat că Woods avea o relaţie extraconjugală cu o chelneriţă new-yorkeză, Rachel Uchitel.

Zvonurile privind aventurile sportivului în vârstă de 35 de ani au luat amploare după ce acesta a suferit un straniu accident rutier vinerea trecută la ieşirea de pe luxoasa sa proprietatea din Orlando.

Mai multe