Tiger Woods şi-a scos paradisul la vânzare

21 ianuarie 2015 22:32   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Amatorii de „chilipiruri” imobiliare au posibilitatea să se mute într-o casă de cinci stele care îi aparţine unuia dintre cei mai bogaţi sportivi ai planetei, Tiger Woods.

Golful i-a adus numeroase satisfacţii lui Tiger Woods, primul sportiv care a depăşit un miliard de euro din venituri. Cu o asemenea avere, americanul şi-a permis achiziţionarea unui paradis în mijlocul unui lac din Suedia. Erau vremurile în care Tiger se iubea cu o nordică, Elin Nordegren, o blondă nordică de care a divorţat însă în 2010 din cauza numeroaselor sale escapade amoroase.

Întins pe o suprafaţă de 62 de hectare, domeniul celor doi a fost scos acum la vânzare. Preţul n-a fost deocamdată precizat, dar amatorii nu se pot apropia fără a avea în conturi câteva zeci de milioane de euro. Pentru cei interesaţi, facilităţile includ o vilă retrasă de ochii lumii, o cabană de vânătoare, precum şi o pistă de aterizare pentru avioane de mici dimensiuni. Ca bonus, proprietatea aflată la numai o oră de mers cu barca de capitala Stockholm se vinde cu un feribot privat, păşuni pentru cai, două terenuri de golf, dar şi alte două insuliţe. Suprafaţa apei e imensă, de aproximativ 500 de hectare, iar peisajul e unul incredibil.

Mai multe