„Tigroaicele” s-au jucat cu focul! Calificare cu emoţii în Final Four

15 aprilie 2018 19:52   Alte sporturi
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti a fost spulberată (20-27) în manşa retur cu Metz, însă va juca în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Beneficiind de victoria la 13 goluri din tur (34-21), „tigroaicele” şi-au menajat forţele în partida de astăzi din Franţa. Pentru al treilea an la rând, CSM Bucureşti e în careul de aşi al Ligii Campionilor.

Strălucirea a lipsit cu desăvârşire din jocul CSM-ului în confruntarea decisivă pentru accesul în Final Four-ul de la Budapesta. Cristina Neagu şi colegele sale n-au forţat deloc la Metz, sub adăpostul succesului categoric din prima manşă a sferturilor de finală.

Evoluţia palidă a fetelor antrenate de Per Johansson a fost speculată la maxim de franţuzoaice, care au avut la un moment dat un avantaj de nouă goluri. Astfel, la mijlocul reprizei secunde, handbalistele de la Metz conduceau cu 20-11 şi aveau motive întemeiate să spere la o calificare miraculoasă în Final Four.

Cristina Neagu s-a trezit însă la timp, salvându-şi echipa de la un dezastru cu câteva aruncări inspirate. Metz s-a impus la final cu 27-20, dar la Budapesta va merge peste o lună campioana României.

În Final Four-ul programat la 12 şi 13 mai s-au mai calificat Györ (Ungaria), Rostov (Rusia) şi Vardar Skopje (Macedonia), meciurile din semifinale urmând să fie stabilite prin tragere la sorţi.

Mai multe