Totul sau nimic pentru Oltchim. Meci decisiv în Liga Campionilor

15 februarie 2013 15:37   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Două înfrângeri în primele două partide, în faţa lui Krim Ljubliana şi Ferencvaros Budapesta, iar din favorite, Bulatovici şi compania s-au tramsformat în cenuşărese. Şanse sunt, iar în jocul de azi trebuie să înceapă revenirea.

Trupa lui Jakob Vestergaard întâlneşte pe teren prorpiu de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1, cealaltă echipă din grupă care are 0 puncte, Zvezda Zvenigorod, din Rusia.

Oltchim are şanse la calificare în continuare, dar e obligată să câştige toate cele patru jocuri rămase de disputat şi să aştepte un joc favorabil al rezultatelor.

Totuşi, o nouă gafă ar elimina-o matematic din cursa pentru semifinale şi de aceea meciul de diseară este capital pentru oltence. Pentru ca jucătoarelor să le stea gândul doar la handbal, conducerea lui Oltchim a luat o decizie fără precedent.

Practice, şefii i-au cerut şi impus antrenorului danez, Jakob Vestergaard, să le bage pe jucătoare în cantonament cu trei zile înainte de meci.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată la Oltchim, indiferent că antrenor a fost un romţn sau un străin. Până acum, handbalistele vâlcence intrau în cantonamentul de la Olăneşti cu doar o zi înainte de joc. "Suntem siguri că se vor odihni mult mai bine. Sunt handbaliste care au copii mici acasă, care mai primesc câte o vizită neaşteptată din partea rudelor. Nu au ce să facă, nu pot să-i dea pe musafiri afară. E mai bine aşa", au spus oficialii clubului.

Mai multe