Tragediile se țin lanț pentru Floyd Mayweather. I-au murit două persoane dragi în 5 zile

18 martie 2020 12:35   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Pugilistul american Floyd Mayweather are un început de primăvară de coșmar. I-au murit două persoane dragi în mai puțin de o săptămână.

În vârstă de 43 de ani, pugilistul american care și-a încheiat cariera neînvins și cu zeci de centuri mondiale cucerite de-a lungul timpului, este într-un doliu continuu în această perioadă. Cea mai recentă tragedie a venit marți, când unchiul său, Roger Mayweather, a fost găsit mort în casă la doar 58 de ani. Între Floyd și Roger era o legătură foarte strânsă. De fapt, unchiul său a fost primul campion mondial al familiei, el cucerind mai multe centuri cu diamante în anii ’80 și în prima jumătate a anilor ‘90. Apoi, l-a inițiat pe nepotul său în tainele boxului profesionist, fiindu-i antrenor timp de 14 ani, între 2000 și 2014, adică în perioada în care s-a făurit aura de erou a americanului campion mondial la cinci categorii de greutate.

Vestea decesului a venit la doar 5 zile după ce, la 12 martie, Floyd a aflat că Josie Harris (40 de ani), mama celor trei copii ai lui, a fost găsită moartă în casă din cauze necunoscute. Chiar dacă cei doi erau despărțiți, relațiile dintre ei nefiind dintre cele mai cordiale în ultima perioadă, pugilistul a fost puternic marcat de acest deces.

Mai multe