Trei medalii de aur, un argint și un bronz pentru România la Europenele de canotaj

4 august 2018 13:48   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Echipajele României au avut o zi excepțională la Campionatul European de canotaj de la Glasgow. România ar cucerit cinci medalii: trei de aur, una de argint și una de bronz. Duminică, de la ora 13.00, vom avea alte finale cu români.

UPDATE: O zi excepțională pentru echipajele României la Campionatul European de canotaj! Barca feminină de 8+1 a cucerit a treia medalie de aur a zilei pentru delegația noastră!

UPDATE: Avem și un argint continental. Acesta a fost obținut în proba feminină de patru rame, acolo unde fetele noastre (Roxana-Georgiana Parascanu. Mădălina Hegheș, Mădălina-Gabriela Cașu, Iuliana Buhuș), cele mai tinere din concurs, au fost depășite doar de Rusia.

Prima medalie de aur pentru România a fost cucerită în chiar prima finală a zilei, cea feminină de dublu rame. Acolo, Denisa Tâlvescu și Mădălina Bereș au avut un finiș extraordinar și au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

A doua medalie a zilei a fost cucerită în proba masculină de dublu rame, în care Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au terminat pe locul al treilea.

Mai multe