Uite ce parteneră excentrică are Tecău!

21 ianuarie 2011 16:13   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Cei doi au câştigat vineri dimineaţă partida din primul tur cu Lisa Raymond şi Wesley Moodie, capi de serie numărul 6, scor 6-4, 6-2.

Bethanie a apărut la Australian Open cu o rochie "cuminte", alb-negru, în dungi, departe de echipamentele-şoc cu care a îşi obişnuise fanii de-a lungul anilor.

Partenera lui Tecău nu a renunţat totuşi la ciorapii până sub genunchi, asemenea jambierelor de fotbalist, care au devenit marca sa înregistrată.

Fără o carieră spectaculoasă la simplu, de-a lungul căreia nu a câştigat niciun turneu, americanca s-a făcut remarcată în circuitul feminin în special în probele de dublu, acolo unde deţine opt titluri WTA.

Dar ea a atras întotdeauna atenţia prin modul în care s-a îmbrăcat pe teren.

Rochiţe cu imprimeu de leopard, alături de o şapcă cu acelaşi model, diverse pălării, printre care una cowboy, în dungi, care i-a adus şi o amendă la US Open în 2005, sau un echipament inspirat din fotbal, la Wimbledon în 2006, sunt doar câteva dintre exemple.

Americanca, recent câştigătoare a Cupei Hopman, alături de uriaşul John Isner, este cunoscută şi pentru impresionantul tatuaj floral care îi acoperă cea mai mare parte a braţului drept, pe interior, şi o parte din antebraţ.

Mai multe