Uite-o pe Ponor hipiotă!

16 iunie 2011 14:35   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Aflată în vizită la Ploieşti, la prietenul ei, Dorin Dragnea, jucător selecţionat de Vasile Stângă la ultimele meciuri ale naţionalei de handbal masculin, Cătălina Ponor şi-a etalat prin oraş noile ei haine hippie.

Gimnasta s-a adaptat perfect acestui stil vestimentar vintage. Constănţeanca s-a echipat într-o rochie lungă, asortată cu o poşetuţă trendy, dar şi câteva mărgeluţe şi o brăţară de fiţe de la Zara.

Ponor şi-a intrat atât de bine în rol, încât şi-a tras şi o coafură specifică, cu părul lung şi ondulat, asemenea hippiotelor din anii '60. Teleportată parcă înapoi în timp, tripla campioană olimpică a optat şi pentru nişte ochelari mari de soare în stilul lui Yoko Ono, văduva lui John Lennon.

Îmbrăcată astfel, Ponor a ieşit la plimbare cu căţeluşul Benny al prietenului ei, pe care l-a răsfăţat ca pe un prinţ.

Hippie, cultura anilor '60

Cultura Hippie a fost inițial o mișcare de protest a tineretului împotriva societății materialiste occidentale, care a luat ființă în SUA la începutul anilor ‘60 și care mai apoi s-a răspândit în multe țări din lume. Adepţii ei au militat pentru revoluţia sexuală şi pentru libertate în toate domeniile vieţii.

Citeşte şi:

Gimnastele au gătit clătite în cantonament!

Cei mai sexy jucători de la Mondiale!

Ponor s-a combinat cu un handbalist macho!

Mai multe