Un al doilea boxer, arestat în Satul Olimpic sub suspiciunea de viol

8 august 2016 18:23   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Un al doilea boxer a fost arestat în Satul Olimpic, sub suspiciunea de viol, după ce marocanul Hassan Saada a fost acuzat că a încercat să întrețină relații sexuale cu două cameriste.

Competitorul namibian Jonas Junias a fost reținut de autoritățile braziliene după ce ar fi atacat o cameristă din Satul Olimpic, potrivit The Daily Mail. Femeia susține că sportivul în vârstă de 22 de ani ar fi încercat să o prindă în brațe și să o sărute.

În cadrul plângerii, femeia a specificat că boxerul i-ar fi oferit bani în schimbul favorurilor sexuale. Ulterior, victima a fugit și a anunțat poliția. Jonas Junias Jonas a fost arestat, acuzat de tentativă de viol și dus la secția de poliție Recreio.

Amasada Namibiei a refuzat să comenteze cele întâmplate, anunță The Daily Mail. Comitetul de purtători de cuvânt al Jocurilor Olimpice de la Rio a anunțat că polițiștii au deschis o anchetă. Acuzațiile apar la numai câteva zile după ce boxerul marocan Hassan Saada a fos arestat sub suspiciunea unor fapte similare. 

Mai multe