Un manager de la Dinamo a fost luat în cătuşe de la meci!

10 martie 2015 11:53   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Voleiul românesc are în prim-plan un scandal. Managerul celor de la Dinamo, Dan Drăguşin, a fost luat de poliţişti cu cătuşe la mâini după ce în timpul partidei cu Banatul Caransebeş a fost trimis în tribune, acolo unde nu a lipsit mult să se ia la bătaie cu fanii locali.

Roş-albii au evoluat împotriva celor de la Banatul Caransebeş, în deplasare, gazdele câştigând cu 3-1, într-un meci care a contat pentru etapa 21 a Diviziei A1, masculin.

Dan Drăguşin a afişat un comportament agresiv şi a ameninţat arbitrajul, fiind la un pas să se bată cu un suporter local. După o fază care nu i-a fost pe plac, managerul lui Dinamo a protestat la adresa arbitrilor, apoi a fost trimis în tribună, unde s-a petrecut incidentul. Ambii au fost duşi la secţia de poliţie, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu, Marian Săndulescu, declarând: „Am încercat să-l identificăm pe domn, acesta s-a opus, motiv pentru care l-am scos din sala de sport. I-am evacuat pe amândoi în afara arenei sportive, acesta şi-a continuat acest comportament şi am fost obligaţi să-l încătuşăm pentru a-l duce la sediul poliţiei“. În cele din urmă, oficialul echipei Dinamo a primit avertisment pentru injurii şi semne obscene.

Mai multe