Uraganul Halep

19 mai 2017 20:45   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep este într-o formă de excepţie şi trece ca un uragan pe lângă adversarele sale de la Roma. Românca s-a calificat pentru a treia oară în semifinalele turneului italian.

În sferturile de finală ale turneului de la Roma, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4 pe estonianca Anett Kontaveit. Cap de serie 6, Simona s-a impus fără să forţeze, după o oră şi 21 de minute. Totuşi, ea nu a fost mulţumită: „Am făcut un meci bun, dar pot spune că aş fi putut termina mai rapid al doilea set. Dar am ratat câteva scurte. Ea e foarte puternică. Dar ştiam că dacă îi opresc elanul, dacă lovesc un pic mai tare mingea, o voi disturba. Aşa că eu cred că am fost destul de puternică”, a declarat Halep la finalul partidei.

Ajunsă la a noua victorie consecutivă pe zgură, Simona spune că se simte mândră de ceea ce a realizat: „Sunt foarte mândră că am putut continua să câştig şi să joc la cel mai înalt nivel după ce am cucerit titlul la Madrid, pentru că nu e ceva uşor. Mă simt bine. Sunt fericită cu jocul meu şi mă simt fericită cu atitudinea mea”, a mai spus românca.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni, azi, după ora 13.00, pe olandeza Kiki Bertens, favorită 15 şi locul 20 WTA, care a trecut cu 6-3, 6-3 de Daria Gavrilova, jucătoare venită din calificări şi poziţia 33 în lume. Halep şi-a asigurat 350 de puncte WTA şi un cec în valoare de 115.170 de euro.

Mai multe