US Open: Simona s-a simţit rău în primul tur?

26 august 2014 19:51   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut probleme mai mari decât şi-a imaginat cineva în debutul la US Open. Ea a învins-o cu 6-7, 6-1, 6-2 pe necunoscuta americancă Danielle Collins, şi a povestit ce s-a întâmplat după pierderea primului set.

„La ultimul ghem al primului set am dorit să arunc mingea în afara terenului pentru că mi s-a părut că e incredibil de dificil pentru mine. Apoi am mers la toaletă şi mi-am zis nu am nimic de pierdut şi am jucat bine”, a explicat Halep, care a sugerat astfel că s-a simţit rău în prima parte a meciului. Ea a mai recunoscut şi că simte pe umeri presiunea locului 2 mondial: „Nu e uşor să fii locul doi în lume şi să vii la un turneu de Grand Slam ca favorită a doua, toată lumea îmi spune că am şanse să câştig acest titlu, dar sunt încă departe şi trebuie să acord atenţie fiecărui meci în parte”, a mai spus ea. În turul secund, Halep va juca împotriva finalistei de la Charleston, Jana Cepelova.

Turul doi asigură 60.420 de dolari

Tot în turul secund de la US Open s-au calificat şi Irina Begu şi Alexandra Dulgheru. Begu a învins-o cu 7-6, 6-3 pe Silvia Soler-Espinosa (Spania) şi va juca, în turul secund, cu Roberta Vinci (Italia). Dulgheru a trecut cu 6-3, 6-4 de Kristyna Pliskova (Cehia) şi o va întâlni, în turul doi, pe rusoaica Maria Şarapova, a cincea favorită.

Calificarea în turul doi la US Open este recompensată cu 60.420 de dolari şi 70 de puncte WTA.

Mai multe