Usain Bolt, prima zi de „pensionare”: „Vreau să mă îngraș și să-mi las barbă”

7 august 2017 9:48   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Chiar dacă a pierdut aurul, lui Usain Bolt (30 de ani) nu-i pare deloc rău că a fost învins la proba la care a excelat atâția ani, de 100 de metri. El a petrecut prima zi de „pensionare” alături de iubita sa, la un restaurant fast-food KFC.

„Vreau să mă îngraș și să-mi las barbă”, le-a spus cel mai rapid om din lume fanilor de pe rețeaua de socializare Snapchat, în timp ce a luat masa la KFC, împreună cu iubita lui, Kasi Bennet, menționează Daily Star.

Vestea că Usain Bolt a fost înfrânt de Justin Gatlin (35 de ani) a făcut înconjurul lumii și i-a șocat pe fanii săi mai mult decât știrea că se retrage din atletism. Usain Bolt și-a cerut iertare admiratorilor săi de pe Snapchat că n-a putut obține victoria:

„Salut, Snapchateri, a fost o carieră îndelungată, dar se mai întâmplă și nasoale. Îmi cer iertare că nu am câștigat, dar am dat tot ce-am putut.”

Usain Bolt s-a clasat pe locul al treilea în finala de la Campionatele Mondiale de la Londra, terminând cursa în 9,95 de secunde. Jamaicanul a pierdut în fața americanului Justin Gatlin (35 de ani), care a scos un timp de 9,92 de secunde și a jamaicanului Christian Coleman, cu 9,94 de secunde.

Mai multe