Veste șoc în handbal: Cristina Neagu are coronavirus

6 octombrie 2020 11:45   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Coronavirusul nu ocolește pe nimeni. Cea mai valoroasă handbalistă a lumii, Cristina Neagu, a fost depistată pozitiv la testul pentru Covid-19, informează ”Gazeta Sporturilor”.

Conform aceleiași surse, componenta formației CSM București s-a simțit rău la finalul săptămânii trecute și, după ce a fost testată, s-a descoperit că a fost infectată.

Neagu ar fi trebuit să se afle săptămâna trecută la Craiova, alături de coechipierele de la echipa națională, dar a fost învoită de selecționerul Bogdan Burcea pentru a putea face recuperare la umărul drept, la care a fost operată acum doi ani.

Desigur că Neagu va lipsi din formația ”tigroaicelor” pentru meciul din Norvegia, contra celor de la Vipers Kristiansand, din etapa a patra a Ligii Campionilor, dar emoțiile sunt mari să nu mai existe și alte jucătoare infectate în lotul bucureștencelor.

Gheorghe Tadici este infectat cu coronavirus

Neagu nu e singurul nume important din handbalul românesc infectat cu coronavirus. Fostul selecționer Gheorghe Tadici, în prezent antrenor la HC Zalău, a fost, la rândul lui, depistat pozitiv cu Covid-19.

Mai multe