Victoria Simonei, ecou răsunător în presa internaţională: «Maşina s-a pus în mişcare»

24 ianuarie 2018 10:10   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Victoria Simonei Halep în faţa Karolinei Pliskova cu 6-3, 6-2 a avut un ecou răsunător, iar presa internaţională a avut numai cuvinte de aludă la adresa numărlui unu WTA.

Presa britanică a lăudat performanţa Simonei, iar BBC a catalogat-o ca fiind una superbă, menţionând totuşi că adversara Karolina Pliskova nu i-a creat probleme serioase.

"Prima semifinală la Melbourne pentru Halep, câştigătoare facilă în faţa Karolinei Pliskova. Numărul 1 mondial nu a avut nicio problemă în a trece cu autoritate de Karolina Pliskova pentru prima semifinală din carieră la Melbourne. Conştientă că nu va avea decât 24 de ore de recuperare înaintea semifinalei, Halep a evoluat rapid, petrecând mai puţin de o oră şi 15 minute pe teren, iar mâine va fi favorită cu Kerber, deşi germana este în mare formă. Totul a început prost pentru Halep, care era condusă cu 3-0, dar apoi maşina s-a pus în mişcare şi Pliskova nu a mai putut s-o oprească”, a fost comentariul auzit la BBC, după terminarea meciului. 

Cotidianul francez Le Figaro evidenţiază faptul că întâlnirea dintre Kerber şi Simona Halep va fi una cu adevărat spectaculoasă. “Simona Halep s-a calificat pentru prima oară în semifinale la Australian Open, după ce a trecut de Pliskova, scor 6-3, 6-2. Openul Australiei era singurul Grand Slam la care Halep nu a ajuns în penultimul act. Ea încă se află în căutarea primului său titlu major. Românca a fost condusă cu 3-0 în primul set, dar apoi a întors situaţia în favoarea ei şi a câştigat următoarele nouă ghemuri. S-a impus după o oră şi 11 minute, iar în semifinale va evolua cu germana Angelique Kerber”, a notat Le Figaro.

Mai multe