Victorie pentru Simona Halep. S-a calificat în turul secund de la Roland Garros

30 mai 2017 21:59   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a intrat cu dreptul la Roland Garros. A învins-o pe Jana Cepelova, calificându-se în turul secund. Halep urmează să se dueleze joi cu Tatjana Maria (29 de ani, 102 WTA).

Simona Halep a învins-o pe slovaca Jana Cepelova marți, 30 mai, pe arena Suzanne Lenglen. Românca a avut ambele glezne protejate cu bandaje, după ce în finala de la Roma a călcat strâmb, doctorii afirmând că are ruptură de ligament. Chiar și așa, victoria nu a fost imposibilă pentru Simona.

Participarea lui Halep la această ediție a fost pusă sub semnul întrebării, aceasta anunțând abia luni că va juca. Rezultatul a fost unul mulțumitor, victorie în două seturi, 6-2, 6-3, în fața lui Cepelova.

Simona nu a dat semne de durere și nu s-a menajat, alergând după fiecare minge, obținând un success rapid în 67 de minute.

”A fost o zi bună pentru mine, am jucat bine, mai ales că Jana este o adversară puternică. Totul a fost bine, nu am simțit nicio durere în timpul meciului, dar încă nu este vindecată complet. Îmi doresc să pot să joc acest turneu și apoi vom mai vedea", a spus românca pentru Eurosport, potrivit GSP.

Joi va avea loc cel de-al doilea tur, unde Simona o va întâlni pe Tatjana Maria, locul 102 în ierarhia mondială. Cele două s-au mai întâlnit de două ori în anul 2009, nemțoaica impunându-se de fiecare dată, însă, Halep abia se obișnuia cu circuitul în acea perioadă.

Cu toate acestea, Simona este văzută drept prima candidată la victoria finală.

Mai multe