VIDEO: Australianul Drew Mitchell a marcat un eseu ciudat cu Africa de Sud

25 iulie 2010 15:15   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Cu mulţi jucători tineri şi talentaţi în primul XV, Australia a obţinut o victorie concludentă (30-13) în faţa Africii de Sud, la Brisbane. Pentru oaspeţi aceasta a fost a treia înfrângere consecutivă în tot atâtea săptămâni, primele două fiind suferite în Noua Zeelandă (12-32 şi 17-31).

Eseul marcat de Mitchell se vede mai rar pe un teren de rugby, australianul reuşind să culce balonul în terenul de ţintă advers după ce a jonglat cu balonul, fără a comite însă înainte (era cu spatele spre buturi).

Pe lângă faptul că a pierdut, Africa de Sud a avut din nou probleme cu disciplina. După Bakkies Botha şi Jean de Villiers, suspendaţi pentru gesturi nesportive comise în disputele cu All Blacks, sâmbătă a fost rândul lui Jaque Fourie să fie eliminat temporar (10 minute) de pe teren, penztru un placaj periculos. El nu va putea juca patru săptămâni. Nici australienii n-au fost foarte cuminţi, mijlocaşul la deschidere Quade Cooper urmând a absenta de la următoarele două meciuri ale echipei sale tot în urma unui cartonaş galben.

Mai multe