VIDEO Păpuşile de la Canal+ au scandalizat Spania. S-au luat de Nadal pe tema dopajului

20 februarie 2012 16:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Mai mult decât atât, Alain Afflelou şi-a retras publicitatea pe care o acorda acestei emisiuni de satiră. Pentru producătorul de ochelari, Spania şi cele 270 de magazine pe care le deţine acolo au contat mai mult: "Sunt două mii de oameni care lucrează pentru noi, acolo. Toată lumea ştie că sunt francez, că întreprinderea mea este franceză. Nu puteam sta fără să fac nimic. Şi a fost singurul mod prin care am putut să mă solidarizez cu angajaţii mei de acolo", a declarat cel care deţine echipa de rugby Aviron Bayonnais şi care a fost preşedinte al formaţiei de fotbal Girondins de Bordeaux (1991-1996).

După difuzarea emisiunii "Guignols de l’Info" pe Canal+ International, pe reţelele de socializare au fost postate numeroase mesaje prin care ibericii se îndemnau să boicoteze produsele franţuzeşti sau magazine precum Décathlon sau Carrefour.

"Les Guignols de l’Info" este o emisiune de televiziune produsă în Franţa, de Canal+, din 1988 şi până acum. Cu ajutorul unor păpuşi, este prezentată o parodie de jurnal, fiind criticată lumea politică, presa, personalităţi din Franţa şi lumea întreagă.

Mai multe