Visul Serenei Williams: „Să inventeze cineva mașina timpului, să ajung la nunta mea din nou”

10 ianuarie 2018 8:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Serena Williams îndrăgește la nebunie ziua nunții sale, care a avut loc în luna noiembrie, a anului trecut, în New Orleans. Cea mai titrată jucătoare de tenis a lumii și-a unit destinele cu Alexis Ohanian, co-fondatorul rețelei sociale Reddit.

Campioana le-a spus fanilor de pe Instagram că și-ar dori să mai retrăiască momentele de-atunci, așa că a acceptat fără ezitare să apară pe coperta revistei Brides, în numărul care va apărea pe piață în perioada februarie/martie.

„Încă sper că cineva o să inventeze mașina timpului pentru a retrăi nunta mea”, a scris Serena. Jucătoarea de tenis și-a manifestat admirația pentru Donatella Versace, întrucât, pentru ședința foto, a purtat două creații semnate de celebrul designer. Serena a părut ca o prințesă în timp ce a pozat în rochiile albe cu trena lungă. 

Nunta Serenei cu Alexis a avut loc la Centrul de Artă Contemporană din New Orleans, acolo unde perechea a fost înconjurată de prieteni, familie și celebrități. „Alexis a vrut foarte mult să facem nunta în New Orleans. Este orașul lui favorit. Are o puternică influență europeană. Este amuzant și aici găsești o mâncare extraordinară”, a afirmat celebra jucătoare de tenis pentru revista Vogue. 

Mai multe