Wimbledon 2019: Simona Halep a pierdut un singur set la această ediție, cu Mihaela Buzărnescu

12 iulie 2019 1:06   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Șase meciuri câștigate și un setaveraj de 12-1, iată palmaresul Simonei Halep la Wimbledon 2019. Românca a spus că nu numai setul cedat în meciul cu Mihaela Buzărnescu a fost unul complicat. ”Fiecare set jucat a ridicat probleme și m-a motivat”.

Parcurs aproape perfect pentru Halep la ediția din acest an a turneului londonez. Întrebată după partida cu Shuai Zhang dacă meciul cu Mihaela Buzărnescu, cel în care a cedat singurul set, a fost cel mai complicat pentru ea fostul lider a răspuns că fiecare meci a fost dificil. ”Toate seturile au fost complicate în felul lor. Mihaela a jucat foarte bine. Și a meritat să ia setul acela. M-a motivat. Am schimbat puțin jocul și am știut ce să fac ca să câștig. Fiecare set jucat aici a fost important pentru încrederea mea și faptul că am ajuns în semifinală... Nu contează cum ajungi. Important e să ajungi”. 

Meciurile disputate de Simona Halep la ediția 2019 a turneului de la Wimbledon:

6-4, 7-5 cu Aliaksandra Sasnovic (Belarus)

6-3, 4-6, 6-2 cu Mihaela Buzărnescu6-3, 6-1 cu Victoria Azarenka (Belarus)6-3, 6-3 cu Cori Gauff (SUA)7-6/4, 6-1 cu Shuai Zhang (China)6-1, 6-3 cu Elina Svitolina

Mai multe