WTA Madrid: Simona Halep a învins-o pe Irina Begu în sferturi

5 mai 2016 12:06   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a castigat duelul romanesc de la Madrid. A saptea jucatoare a lumii a invins-o cu 6-3, 0-6, 6-1 pe Irina Begu in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. In semifinale, Simona va juca impotriva invingătoarei partidei dintre Patricia Țig și Samantha Stosur.

UPDATE: SImona Halep a castigat meciul, impunandu-se cu 6-3, 0-6, 6-1

UPDATE: Simona Halep castiga, dupa aproape 7 minute, pe serviciul Irinei si conduce cu 5-1. Va servi pentru meci.

UPDATE: Simona Halep și-a castigat serviciul si conduce cu 4-1 in setul decisiv

UPDATE: Irina Begu revine în meci si conduce cu 3-1, castigandu-si serviciu. Irina si-a schimbat acum racheta

UPDATE: Simona Halep a castigat serviciul si conduce cu 3-0

UPDATE: Simona Halep a reusit break-ul in debutul setului decisiv si conduce cu scorul de 2-0.

UPDATE: Simona Halep a castigat, pe propriul serviciu, primul game din ultimele 7. Ea conduce cu 1-0 în setul decisiv

UPDATE: Probabil că nimeni nu putea să anticipeze proporțiile, dar Irina a câștiga cu 6-0 setul secund în fața Simonei Halep! Urmează setul decisiv, în care Begu pornește favorită la cum stau lucrurile pe teren acum.

UPDATE: Incredibil, dar adevărat: Irina Begu a reușit din nou break-ul și conduce cu 5-0 în setul doi. E incredibil nu pentru că Irina e o jucătoare slabă, ci pentru că Simona a căzut incredibil în acest al doilea set... E nervoasă, nu mai găsește soluții.

UPDATE: Irina Begu si-a castigat usor serviciul, beneficiind de starea de nervozitate excesiva a Simonei Halep: 4-0 pentru Irina in setul secund

UPDATE: Darren Cahill a coborat la Simona si i-a dat cateva sfaturi. Ea e nemultumita in continuare ca Irina e incurajata și ajutata mai mult de antrenori decat ea in timpul meciului...

UPDATE: Irina Begu joaca foarte bine si reuseste un nou break! Conduce cu 3-0 in setul secund.

UPDATE: Irina Begu si-a castigat usor serviciul, pe fondul unor erori nefortate ale Simonei si conduce cu 2-0 in setul secund.

UPDATE: Irina Begu începe în forță setul secund: face break pe serviciu Simonei și conduce cu 1-0 în actul al doilea. Simona e nemulțumită că cei din staff nu o încurajează suficient!

UPDATE: Simona Halep a castigat primul set, facand break pe serviciul Irinei: 6-3. In toate meciurile de pana acum la Madrid, Irina a revenit de la 0-1 la seturi. Va reusi si acum acest lucru?

UPDATE: Game-urile sunt mult mai stranse. Simona si-a castigat serviciul si conduce cu 5-3

UPDATE: Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu, a venit la eleva sa si îi spune că e pe drumul cel bun: ”Ce a fost mai greu a trecut”, a spus el.

UPDATE: Irina Begu isi castiga serviciul: 4-3 pentru Simona HalepUPDATE: Simona Halep a salvat trei mingi de break si conduce cu 4-2

UPDATE: Game la zero castigat pe propriul serviciu de Irina Begu, care reduce diferenta. Scorul este 3-2 pentru Simona Halep

UPDATE: Simona Halep si-a facut cu usurinta serviciul: 3-1

UPDATE: Irina Begu a castigat primul game, pe propriul serviciu. Scorul e 2-1 pentru Simona Halep

UPDATE: Simona si-a facut serviciul: 2-0

UPDATE: SImona Halep a facut break in primul game și conduce cu 1-0

UPDATE: Start de meci. Irina Begu este la serviciu

Simona Halep şi Irina Begu se vor afla faţă în faţă pentru a patra oară în circuitul WTA, însă pentru prima dată în ultimii patru ani. Scorul meciurilor directe este 3-0 pentru Simona, care n-a pierdut nici măcar un set în partidele cu Irina.

Ultima întâlnire dintre Halep şi Begu a fost consemnată la Hobart, în 2012 (6-4, 6-2). Halep a mai câştigat contra lui Begu la Bucureşti, în 2007 (6-3, 6-4) şi în 2008 (7-5, 6-2).

"E un turneu românesc, mă simt ca acasă. Mă aştept la un meci greu, pentru că ea joacă bine pe zgură. Anul trecut a ajuns până în sferturi la Madrid, astfel că se simte bine aici. O cunosc foarte bine pe Irina, chiar dacă n-am jucat de mult timp contra ei. E o mare provocare pentru mine", a declarat Halep despre confruntarea cu Begu.

Mai multe