Andrada Surdeanu, tenismena bătută: “A fost vina mea. Nu am putut dormi ştiind că tata e arestat”

3 decembrie 2014 8:24   Sport
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis bătută pe teren chiar de tatăl ei a ţinut cu tot dinadinsul să îşi asume întreaga vină pentru tot ce s-a întâmplat la turneul de juniori din Israel.

Incidentul care s-a petrecut cu Andrada Sudeanu (16 ani) a şocat pe toată lumea, săptămâna trecută, la un turneu internațional de tenis pentru junioare disputat în Israel. Jucătoarea ar fi fost bătută imediat după meci de tatăl ei, care îi e și antrenor. Acesta este reținut de poliția israeliană, dar va fi eliberat miercuri, 3 decembrie.

Potrivit evz.ro, Andrada a mărturisit că abia aşteaptă să îşi întâlească tatăl. Mai mult decât atât, ea îşi asumă toată vina pentru cele întâmplate. „Nu am putut dormi, știind că tata e arestat. Încă nu am vorbit cu el, dar mâine (n.r. – azi, 3 decembrie) va fi eliberat, iar joi așteptăm să revină în țară. Incidentul nu a fost atât de grav. S-a exagerat mult. A fost vina mea. Vă spun că eu și tata vom putea trece peste acest episod”, a povestit jucătoarea pentru surse citată.

Incidentul incredibil s-a petrecut după semifinala turneului Marshall Open din localitatea israeliană Kiryat Shmona. Andrada Ioana Surdeanu, care era desemnată a cincea favorită a competiției, a pierdut cu scorul de 6-2, 7-6 (0) în fața rusoaicei Daria Kruzhkova, cap de serie numărul 1. Bătaia se pare că a fost atât de zdravănă, încât jucătoarei noastre, care va împlini 17 ani chiar pe 1 ianuarie, i-a dat sângele. Tatăl acesteia, Lucian, care e antrenor de tenis la LPS Nicolae Rotaru, din Constanța, a fost reținut de poliția locală.

Mai multe