Cine e blonda misterioasă căreia i-au cântat suporterii irlandezi?

21 iunie 2016 12:08   Sport
Ultima actualizare:

Cu toate că Irlanda a fost înfrântă cu 3-0 de Belgia la Euro 2016, suporterii irlandezi pare că nu și-au pierdut entuziasmul. O tânără franțuzoaică a avut parte de o mare surpriză atunci când mulțimea de bărbați au început să-i cânte în cor celebra melodie "Can't Tale My Eyes Off You", a lui Frankie Valli.

Se pare că subiectul afecțiunii suporterilor irlandezi a fost Carla Roméra, care este salvamar și model, relatează DailyMail.co.uk. Ea a publicat materialul video în care a fost surprinsă foarte măgulită de melodia pe care i-au dedicat-o suporterii. 

Frumoasa blondă, care are în jur de 20 de ani, poate fi observată cum ține o sticlă de bere într-o mână, în timp ce cealaltă o duce la gură în semn că a fost surprinsă de gestul mulțimii. Unii dintre suporteri chiar au îngenuncheat și i-au oferit un semn de afecțiune, iar la final, unul chiar a reușit să obțină un sărut de la Carla.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe