Cine scapă de retrogradare?

4 martie 2017 19:11   Sport
Ultima actualizare:

Poli Timişoara şi ASA Târgu Mureş sunt ultimele două clasate în Liga I şi automat vor evolua din sezonul următor în eşalonul secund. Pandurii e cea care va susţine barajul de menţinere pe prima scenă.

Echipa de pe Bega a jucat sâmbătă cu Chiajna, dar miza a fost doar pentru ilfoveni în încercarea de a reuşi o clasare cât mai bună la finalul sezonului regulat. Oricum, gazdele din Timişoara vor activa de acum „la matineu”, în timp ce Concordia condusă de Alexa se va zbate în play-out. Apoi, ASA s-a dus şi ea direct în divizia a doua, interesant fiind că atât trupa din Târgu Mureş  cât şi cea bănăţeană au suferit depunctări masive din cauza datoriilor acumulate.

În faţa lor, la mică distanţă, e clubul din Tg. Jiu, Pandurii. Gorjenii vor încerca să nu „pice” în eşalonul al doilea, urmând să joace un baraj cu ocupanta locului trei din „B”. În play-out-ul Ligii I mai sunt Poli Iaşi, Voluntari şi Botoşani, aici urmând să evolueze şi formaţia ce nu va „prinde” locul de play-off. În acest moment, fruntaşele din divizia a doua sunt unele ca Juventus Bucureşti, Olimpia Satu Mare şi UTA.

Mai multe